Ιστορία

Η Hamaltech δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας (συναγερμών, αντικλεπτικών συστημάτων κλπ.), ηχοσυστημάτων αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών στην Βόρεια Ελλάδα με περισσότερους από 10.000 ικανοποιημένους πελάτες. Η Hamaltech είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος Βορείου Ελλάδος των εταιριών Gemini, Parrot, Alpine και Kenwood. Παράλληλα, παρέχει υπηρεσίες service ως επίσημη εξουσιοδοτημένη αντιπροσωπεία Βορείου Ελλάδος. Κοντά σας από το 2009.

Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας βασίζεται σε 3 βασικά στοιχεία.

Η ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν στιγμές που οι ανάγκες σας σε αντικλεπτικά συστήματα, ηχοσυστήματα και άλλα προϊόντα είναι εξαιρετικά επείγουσες και δεν μπορούν να περιμένουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εστιάζουμε στο να είμαστε, γρήγοροι, ευέλικτοι και αποτελεσματικοί καθώς πιστεύουμε ότι οι ανάγκες σας πρέπει να ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ.

ΗΘΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ. Οι αρχές λειτουργίας της εταιρείας μας βασίζονται στις προσωπικές σχέσεις και γι αυτό το λόγο φροντίζουμε για την αρμονική επικοινωνία τόσο με τους πελάτες μας όσο και με τους προμηθευτές μας. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι κάνουμε το σωστό, κατά τρόπο ο οποίος αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους, πελάτες, προμηθευτές και εργαζομένους της εταιρείας μας.

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ. Πιστεύουμε ότι οι μακροχρόνιες συνεργασίες αποτελούν το χαρακτηριστικό μιας επιτυχημένης επιχείρησης και γι αυτό το λόγο επενδύουμε σε στρατηγικές συνεργασίες τόσο με πελάτες όσο και με προμηθευτές.

Back to Top